0250.775.021

0250.775.021

TERMENI SI CONDITII

Pentru utilizarea acestui site este necesară citirea şi acceptarea termenilor şi condiţiilor de mai jos în totalitate. Continuarea utilizării site-ului se concretizează într-un accept al dvs. faţă de termenii şi condiţiile de mai jos.

Întregul conţinut al site-ului, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice), este proprietatea 3 BIS-OLANESTI şi, după caz, a altor părţi. Folosirea conţinutului fără acordul 3 BIS-OLANESTI sau al proprietarilor de drept este interzisă şi se pedepseşte conform legilor in vigoare.

Denumirea “3 BIS-OLANESTI”, sub orice formă ar apărea în site, logo-urile şi simbolurile asociate ei, precum şi combinaţiile acestora cu orice cuvânt sau simbol grafic, folosite în site, sunt mărci înregistrate ale 3 BIS-OLANESTI. Ele pot fi utilizate numai cu acordul 3 BIS-OLANESTI şi numai în legătură cu produse sau servicii 3 BIS-OLANESTI. Utilizarea altor mărci înregistrate afişate în site este permisa numai cu acordul proprietarilor lor de drept.

3 BIS - OLANESTI actioneaza ca si agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini, altii (Furnizori de Servicii Turistice).
3 BIS - OLANESTI nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

3 BIS - OLANESTI ofera prin intermediul Site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand.

3 BIS - OLANESTI nu garanteaza ca informatia de pe Site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.

Informaţiile despre dvs. pot fi folosite de 3 BIS-OLANESTI doar în scopul comercializării produselor oferite, de exemplu pentru: procesarea comenzilor sau cererilor dvs.; oferta de produse; facturare; soluţionarea cererilor, întrebărilor sau reclamaţiilor dvs.; realizarea unor studii de piaţă şi de produs şi marketingul produselor, al serviciilor 3 BIS-OLANESTI şi al serviciilor furnizorilor, partenerilor şi distribuitorilor săi; contactarea prin poştă sau prin oricare alte mijloace în legătură cu produsele oferite de 3 BIS-OLANESTI sau cu produse oferite de parteneri sau furnizori ai 3 BIS-OLANESTI care prezintă, în opinia noastră, interes pentru dvs.

3BIS-OLANESTI şi furnizorii/partenerii săi nu pot fi traşi la răspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al/în timpul utilizării site-ului şi a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilităţii utilizării acestora. Deşi face toate eforturile in acest sens, 3 BIS-OLANESTI nu garantează că funcţionarea site-ului şi a serverelor va fi neîntreruptă şi lipsită de erori, ca utilizarea site-lui este lipsită de riscuri (viruşi, alte elemente sau acţiuni care pot provoca daune, specifice Internetului şi tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securităţii informaţiilor), că informaţiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte şi la zi.

În timpul utilizării site-ului şi a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, vă angajaţi să respectaţi legile în vigoare şi să nu desfăşuraţi activităţi de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna funcţionare a site-ului, a serverului, securitatea informaţiilor etc.; vă angajaţi să nu modificaţi, copiaţi, distribuiţi, transmiteţi, afişaţi, publicaţi, reproduceţi, creaţi produse derivate sau să vindeţi orice fel de informaţi sau servicii obţinute prin intermediul site-ului; vă angajaţi să suportaţi orice costuri adiţionale legate de utilizarea site-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet.

3 BIS-OLANESTI îşi rezervă dreptul de a modifica oricând termenii şi condiţiile de faţă, fără vreo notificare prealabilă. Modificările vor fi afişate în această pagină şi vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului după efectuarea oricăror modificări înseamnă acceptarea implicită a acestora de către dvs.
Termeni si conditii | Harta site | Intrebari frecvente
Toate drepturile rezervate

PUTEȚI VERIFICA LICENȚA DE TURISM 3BIS (NR. 4240) AICI